Vrhunska medicina u srcu Vrnjačke Banje.

Merkur Palas nudi 24-časovnu dostupnost medicinskog osoblja. Tim lekara specijalista I subspecijalista će brinuti o vašem zdravlju. Ono što će izdvojiti medicinsku uslugu u ,,Merkur Palasu’’ su VIP tretmani za goste hotela.

Medicinske sestre će vršiti zakazivanje pregleda, a svaki gost će imati ličnog terapeuta koji će brinuti o njegovom zdravlju. Gosti će imati priliku da uživaju u boravku, a lični terapeuti će brinuti o rasporedu I terminima sadržaja koje će koristiti I uvodiće ih kroz procedure, preglede I tretmane.

Merkur Vrnjačka Banja

U Merkur Palasu će biti najsavremenija laboratorija koja će gostima omogućiti da praktično ,,iz svoje sobe’’  urade sve potrebne analize.

Takođe, u Merkur Palasu će biti omogućeno lečenje dijabetesa tipa 2 i 1.Medicinska usluga u Merkur Palasu, obuhvataće osnovne analize poput EKGa, ultrazvuka, specijalističkih I subspecijalističkih pregleda I svih ostalih usluga koje pruža Novi Merkur.

Merkurovi medicinski paketi

U Merkur Palasu će biti program mršavljenja, koji će obuhvatiti fizičke aktivnosti kao što su šetnje sa turističkim vodičem, treninzi u teretani i plan ishrane za svakog gosta pojedinačno.

U okviru hotela, će postojati I centar medicinske estetike koji obuhvata tri programa balansiranje telesne mase (lečenje od gojaznosti), reshaping (preoblikovanje tela), anticelulit program I relax program.

Merkur Palas će primenjivati kvantnu medicinu čija je suština u preventivi ali i lečenju mnogih oboljenja čiji je uzrok nepoznat.

Kvantna medicina se bavi energetskim disbalansom organizma, a balans organizma se omogućava putem biorezonance, odgovarajućim frekvencijama.

U novom hotelu biće fizikalni blok gde će  fizijatri pružati uslugu pacijentima. Ono što bi bilo karakteristično je akva pilates čiji je fokus na snazi I izdržljivosti mišića kroz snažne pokrete u vodi, metoda prstena, odnosno vodena terapija sa vežbama otpora u termalnoj vodi koja pomaže pokretljivosti zglobova i u rehabilitaciji I plutanje u vodi.

Usluga koja će biti dostupna je i antiaging program, odnosno metoda za usporavanje procesa starenja.

Ono što može da se uvrsti u ponudu je antistres program koji bi bio namenjen ljudima na menadžerskim pozicijama koji zbog prirode posla spadaju u rizičnu grupu da obole od hroničnog umora.

Budite među prvima koji će uživati u blagodetima najmodernije banjske usluge u Srbiji i regionu.

REZERVACIJE