Book A Room

Prijava
Odvjava

Merkurovi pansioni

Brinite o svom zdravlju u Vrnjačkoj Banji po najpovoljnim uslovima i cenama.

Specijalno kreirani pansioni namenjeni onima koji žele da unaprede svoje zdravlje, uz najsavremeniju dijagnostiku, tretmane mineralnom vodom i visoko specijalizovan tim lekara. Ukoliko bolujete od dijabetesa. imate problema sa organima za varenje ili Vam je potrebna fizikalna rehabilitacija, saznajte više o ovoj specijalnoj ponudi.

Merkurovi pansioni

No found record

Medicinski paketi

Bez obzira na godišnje doba, Vrnjačka Banja je destinacija za koju nikada nije kasno, niti suvuše rano.

Merkurovi medicinski paketi pažljivo su kreiranih, da zadovolje potrebe i najzahtevnijih gostiju i njihov boravak učine sadržajnim i nezaboravnim. Uz standardne usluge smeštaja i ishrane, Merkurovi Pansioni obuhvataju i usluge vrhunske medicine, savremenih wellness i spa sadržaja, kao i brojne prateće usluge.

Medicinski paketi

No found record

Aktuelna ponuda

Specijalno kombinovane usluge svakog paketa, obrisaće tragove stresne svakodnevnice u cilju zdravlja i lepote.

Napunite baterije i odmorite se otkrivajući lepote Vrnjačke Banje i okoline, uz prijatnu atmosferu i gostoljubivost osoblja Merkura. Povežite se sa prirodom kroz uživanje i blagodeti mineralne vode Vrnjačke Banje, uz Merkurove relax i rekreativne sadržaje.

Aktuelna ponuda

No found record

Naša usluga

Hotel svojim gostima, uz usluge vrhunskog smeštaja, pruža i dodatne sadržaje poput Fitness i Spa centra. Bilo da je reč o poslovnom gostu ili gostu koji je turistički posetio naš grad, odmor u ugodnom okruženju sa mogućnošću rekreacije i uživanja kvalitetno će upotpuniti provedeno vreme.

Aqua centar

Bazen sa mineralnom vodom, hidromasažom, đakuzijem, saunom i toplim klupama.

Fitness centar

Ostvarite pune efekte aktivnog odmora uz vrhunsku opremu i stručno Merkurovo osoblje.

Medicina

Merkur poseduje polikliniku sa 40 lekara različitih specijalnosti, savremenu laboratoriju, kao i odeljenje fizikalne rehabilitacije.

Besplatan Wifi

Besplatan WIFI na javnim površinama i kablovski priključak.