Spa centar

Spa centar “Rimski izvor” kombinuje velnes, spa i relaks usluge, savremene estetske procedure sa prirodnim faktorom lekovitih voda sa banjskih izvora.

Da bi svi gosti Vrnjačke Banje imali priliku da dobiju tradicionalnu banjsku uslugu, Merkur je objedinio sve svoje centre, čime je zgrada Termomineralnog Kupatila povratila funkciju iz 1937. godine. Dobitnik je prestižne nagrade Balkan Spa Award u kategoriji best Medical Spa.

Prvi Velnes centar u Banjama Srbije, u novom ruhu! Merkurov wellness centar predstavlja oazu opuštanja i uživanja. Gostima Merkura i Vrnjačke Banje na raspolaganju je finska sauna, đakuzi, IC sauna, parno kupatilo, lakonikum, meditacija. Usluge Velnes centra upotpunjene su sasvim novim sadržajima: hladna soba, Gočki vir, Vrnjačka plaža, knajpov potok, slana pećina.

Centar za masaže Lili je savremen centar, sa velikim brojem atraktivnih i veoma efikasnih masaža. Nrga tela i očuvanje lepote su efekti koji se nameću sami po sebi, kao i regeneracija kože i efikasna borba protiv celulita. Pored masaža, u ponudi centra su i brojni tretmani tela, lica, ruku i nogu, kao i jedinstveni prostor – Kraljevo kupatilo.

Centar medicinske estetike Marijana predstavlja kombinaciju medicine, fizičke aktivnosti, relaksacije i estetike, a namenjen je svima koji žele da ostvare estetske ciljeve, da izgube kilograme, preoblikuju telo i opuste se. Gostima su na raspolaganju četiri programa koji se realizuju uz nadzor vrhunskih stručnjaka: balansiranje telesne mase, preoblikovanje tela, anticelulit, relax.

Prostor gde je Vaše zdravlje i blagostanje na prvom mestu, gde kvalifikovani terapeuti koriste najnovije spa tehnike u tretmanima lekovitim blatom – peloidom. Bazen sa termomineralnom vodom, tretmani, i još mnogo toga. Peloid centar Specijalne bolnice „Merkur“ podseća goste da treba da dopune svoju energiju, umire svoj duh i osveže telo.

Nekada rezervisani samo za kraljevsku porodicu i predstavnike elite, jedinstveni tretmani termomineralnom vodom sa izvora „Topla voda“ danas su dostupni svakom gostu Merkura i Vrnjačke Banje. Centar se nalazi u zgradi Kupatila. Atraktivno je osmišljen iopremljen, ispunjen dobrom energijom, što će svim korisnicima predstavljati dodatnu ugodnost.

2200
Površina Spa centra
5
Centara
27
Masaža
1321
Happy Customers

Dodatne usluge Doplata

 • Tretman harmonija
  Zgrada termomineralnog kupatila
  din. 1.990
 • Limfna drenaža
  Zgrada termomineralnog kupatila
  din. 400
 • Masaža celog tela
  Zgrada termomineralnog kupatila
  din. 2.400
 • EMNG
  Zgrada termomineralnog kupatila
  din. 4.400
 • Korekcija kapaka
  Merkur Novi
  din. 54.000
 • Hormon štitne žlezde
  Zgrada termomineralnog kupatila
  din. 690
 • Korekcija ušiju
  Merkur Novi
  din. 60.000
 • Banjski list
  Zgrada termomineralnog kupatila
  din. 3.000

Our Partners

No found record