Uživajte u vrhunskoj hrani u prelepom ambijentu.

Merkur Palas je luksuzni hotel koji će svojim gostima omogućiti nezaboravan boravak uz vrhunsku ishranu koja će biti prilagođena svakom gostu. Ishrana je segment o kome se posebno vodilo računa počev od nabavke namernica do kreiranja jedinstvenih menija.

Fokus će biti na nabavci proizvoda od lokalnih proizvođača. Poželjno je da namernice budu organskog porekla. U ponudi bi bila jela iz internacionalne i domaće kuhinje, kako bi strani gosti mogli da probaju domaće specijalitete, a domaći gosti bi bili u prilici da probaju hranu iz internacionalne ponude. Ketering će biti švedskog tipa, a posluživaće se tri obroka dnevno.Uz tradicionalna srpska jela, biće ponuđeni dijetalna hrana I sveže voće I povrće.

S obzirom da su dijabetičari na posebnom režimu ishrane, za njih će biti organizovana poseban plan ishrane koja je baziran na smanjenom unosu ugljenih hidrata i što većem unosu voća i povrća (zelje, spanać, blitva, list od loze, boranija, tikvice, paprika, paradajz, krastavac, razne vrste zelenih salata, plavi patlidžan, celer, peršun, rotkvice, kupus, kelj, keleraba, prokelj, pečurke, praziluk, beli luk, brokoli i karfiol).

Posluživaće se branč, odnosno obrok između doručka i ručka. U ponudi su salate kao obrok, ali i sezonska jela, hladna i topla predjela, tradicionalna jela, specijalno pripremljena mesa, morski plodovi,…

REZERVACIJE