Opustite se u luksuznom smeštaju hotela Merkur Palas.

 Merkur Palace je luksuzan objekat  u kom će biti 59 smeštajnih jedinica.

Postojaće tri kategorije smeštaja: u staroj vili će biti apartmani, standardne sobe na drugom spratu i najluksuzniji apartmani koji će biti na trećem spratu objekta.

Kvadratura apartmana biće između 40 i 50 metara kvadratnih, a svaka soba će gledati na prelepi vrnjački park. Najluksuzniji apartmani će biti veće po kvadraturi od standardnih i imaće veću terasu.

Apartmani su jednokrevetni, dvokrevetni, trokrevetni i četvorokrevetni.

Svaka soba će imati terasu koja će gledati na raskošne parkove, a neki apartmani će imati i po dve terase. Gosti će pre dolaska u apartman imati flašu mineralne vode I korpu sa voćem.

U apartmanima će biti bade mantili, peškiri, jastuci i ostali prateći aksesoari. Takođe, u apartmanu će biti dostupan mini bar iz kog će gosti moći da uzimaju hranu i piće.

Kreveti su prostrani sa mekim dušecima, a u zavisnosti od apartmana, postojaće double bed (francuski ležaj), odnosno twin beds (dva odvojena solo kreveta). Dušeci će biti punjeni memorijskom penom.

Apartman će sadržati veliki smart tv koji će biti montiran na zid kao i klima uređaj. Sve sobe će imati besplatan WI-FI.

Osetite komfor luksuznog hotela ,,Merkur Palace’’I uživajte u lepoti Vrnjačke Banje. Sigurni smo da ćete se ponovo vratiti.

REZERVACIJE