Opustite se u luksuznom smeštaju hotela Merkur Palas.

Merkur Palace je luksuzan objekat  u kom će biti 59 smeštajnih jedinica. Postojaće tri kategorije smeštaja: u staroj vili će biti apartmani, standardne sobe na drugom spratu i najluksuzniji apartmani koji će biti na trećem spratu objekta.

Kvadratura apartmana biće između 40 i 50 metara kvadratnih, a svaka soba će gledati na prelepi vrnjački park. Najluksuzniji apartmani će biti veće po kvadraturi od standardnih i imaće veću terasu.

Apartmani su jednokrevetni, dvokrevetni, trokrevetni i četvorokrevetni.

Svaka soba će imati terasu koja će gledati na raskošne parkove, a neki apartmani će imati i po dve terase. Gosti će pre dolaska u apartman imati flašu mineralne vode I korpu sa voćem.

U apartmanima će biti bade mantili, peškiri, jastuci i ostali prateći aksesoari. Takođe, u apartmanu će biti dostupan mini bar iz kog će gosti moći da uzimaju hranu i piće.

Apartman će sadržati veliki smart tv koji će biti montiran na zid kao i klima uređaj. Sve sobe će imati besplatan WI-FI.

Kreveti su prostrani sa mekim dušecima, a u zavisnosti od apartmana, postojaće double bed (francuski ležaj), odnosno twin beds (dva odvojena solo kreveta). Dušeci će biti punjeni memorijskom penom.

Osetite komfor luksuznog hotela ,,Merkur Palace’’I uživajte u lepoti Vrnjačke Banje. Sigurni smo da ćete se ponovo vratiti.

REZERVACIJE